Visninger: 1703

Hvordan lage lyslykt med ballong

ballongrestene og lag en hempe av sytråd slik at de kan henges opp. Pakkelapper med Hamaperler Et litt raskere prosjekt er å pynte pakkelappene med hamaperler. Dette er julepynt som kun krever gode klippe-ferdigheter. Resultatet er en dekorativ vimpelrekke! Glitrende pynt: Fresh opp gamle julekuler med litt glitter! Oppdatert: Se også denne nyere bloggposten om ballongislykter, den har noen fine tips for å få alternativ fasong. Slike merkelapper i papp er å få kjøpt i hobbybutikker og forretninger som fører kontorutstyr. Pakkelapper: Personliggjør pakkelappene med Hamaperler. Engleugler, her er et morsomt alternativ til de klassiske dorullnissene! Du kan lage åpningen i toppen eller bunnen, det gir litt ulikt utseende. Hun forteller at hun lagde pepperkakene litt tykkere enn vanlig og la et grillspyd i tre på midten før hun stekte dem. Etterpå pyntet hun dem med melis og kakestrø og pakket dem pent inn i cellofan. Telys synes jeg er et dårligere valg da de avgir mye mindre lys og vil dessuten kunne smelte seg ned gjennom islyktens bunn. Ida forteller at for å lage dem trenger man doruller, lim, maling, pensel, øyne, papp (til vinger og nebb saks og tråd til oppheng. Denne stylingen kan naturligvis brukes også til ballong og islyktformlykter. En snor eller et silkebånd passer godt som oppheng slik at uglen din kan henge høyt oppe i juletreet! Dette er noe selv de minste barna kan klare, men om de er like små som Maja her - sørg for å holde barnet under nøye oppsyn slik at ikke glitteret havner i munnen! Først smelter man Delfiafettet, deretter heller man fuglefrøene oppi og rører godt. Klipp ut stjerner i tykt papir eller papp og fest dem på en hyssing. Bruk gjerne pepperkakeformer som mal. For å lage hull så kan du bruke en hammer og syl, eller en drill, eller hulltager, eller en stråle varmt vann.

Foto, sette på øyne og feste klistremerker. Gunnhild Tettli Vis mer, fyll glasset med vann og dryss glitter i vannet. Eller en lyslenke, islykter laget i kjøpte former, dekorer i eller utenfor lykten om du vil. Heller du bare av og vips er det ferdig. Det du trenger er decoupagelim og tynt papir for eksempel servietter. Slik at garnet ville feste seg bedre når hun etterpå surret det i ulike retninger for å dekke alt. En fin julegaveide fra familiens minste.

whatsapp

På mandag la jeg ut en video om hvordan lage islykter med å bru ke ballong, og jeg fikk oppleve at en post gikk «viral».Alt du trenger er en ballong, og noe å sette ballongen i slik at den står pent eller får spennende form.Tips om hvordan lage flott fasong nederst.

Har du lyst til å se andres islykter eller dele egen. Bruk lenkesamningen jeg har satt opp. Men de er faktisk veldig enkle å lage. Toril Fargerhol Nøstrud Tfndesign Vis mer. Og her finner du liste over hvor kjøpe former vi har akkurat holdt stor islykonkurranse med 1000 bidrag. Toril Fargerhol Nøstrud tfndesign tipser om denne metoden som mange lage et punkts beskrivelse av produksjonser barn nok kjenner fra barnehagen. Tar du de inn i vasken igjen. Til slutt dekorerte de med ulike stempler og pyntet dem med silkebånd. Når du har helt vannet ut så kan du lage hullet større og penere om du ønsker. Disse julekulene ser kanskje ut som noe man kan finne i interiørbutikkene.

Opphenget kan du lage på to forskjellige måter: Enten ved å sette en pinne der hullet skal være, eller ved å fylle formene halvfulle legge i en tråd og deretter fylle på resten av blandingen.Ikke sett bøtten i snø, det isolerer og du vil få tynnere is i den delen av bøtten som står nedi snøen, dvs lavere lykt.