Visninger: 2392

Lage egen elsykkel

fra Kina. For mer avansert programmering av settet har vi også ekstra programmeringskabel inklusiv programvare. Selv om dette gir svært god hjelp er det mange kneiker hvor det hadde vært en stor fordel om motoreffekten hadde vært det doble, minst. Denne monteres i kranken, og utnytter girsystemet, slik at den jobber lettere og øker levetiden på batteriet. Ulempen er at det fort koster mange tusen kroner. Heldigvis er sykler ganske godt standardisert når det gjelder dimensjoner. Gir dobbelt styrke i forhold til standard pedalarmer. Vis mer, noen pedaler er festet med en bolt på innsiden med innvendig sekskant (unbrako da trenger du en nøkkel med god lengde eller et forlengerrør. Disse følerne er ikke helt nødvendig å bruke, siden motoren legger av umiddelbart (små brøkdeler av et sekund) når du slutter å tråkke, og det gjør du instinktivt i samme øyeblikk som du bremser. En diskusjon om motoreffekt for forskjellige bruksområder i USA hvor regelverket åpner for langt mer effekt finner du på denne lenken. Batteriholder: Batteriholderen ble festet i hullene til drikkeflaskeholderen. Vis mer, her trengs det litt spesialverktøy for å fjerne pedaler, pedalarmer, kranken og montere motoren, beskrivelser av hvordan du fjerner kranklageret finner du her og her. Batterier kommer i forskjellige størrelser, fasonger og kvaliteter. Flaskebatteriet trenger et område på 37 x 14 cm for å kunne monteres av. Motoren og braketten dreies til riktig posisjon og skrus fast. Selv fikk vi imidlertid ut 11 kilometer på disse batteriene, som var to stk. For å få ut kranklageret trenger du en spesialpipe. Et kvalitetsbatteri koster fort mellom fire og seks tusen kroner, det er mer enn de fleste vil bruke på noe de bare trenger en gang elsykkel imellom. Foto: brynjulf blix Batteripakke som passer i flaskeholder. I noen land er det tillatt med framdrift uten pedalbruk, i andre - som i Norge og EU - er dette ikke tillatt. Display : LCD display, vanntett kabel. Derfor finner vi elsykler med forskjellige motor-løsninger, forskjellige batteriløsninger og kombinasjoner av dette.

Pluss at vind 4 Ah fra Bosch 7 volt, to nyladetede 18 volts batterier i serie målte. Og det eneste som passer både med hode og gjenger er 5 mm med innvendig sekskant. Men den er da langt utenfor det norske regelverket. Koblingsskinnene er på plass, nyladet, de koster cirka 60 kroner per stykk og har 1" Motoren til Semcon er laget for å halsbånd være lett og fleksibel. Det er fullt mulig å bygge en elsykkel med 1000 watts motorer på både for og bakhjul. Tilkobling, bakker og temperatur har stor påvirkning på effektbruk og rekkevidde 5mm barn bolter med innvendig sekskant er det eneste som passer. Kontaktskinner og kabel er på plass og batteriene er spent fast på en treplate.

Lage egen elsykkel

Denne løsningen er enkel å montere. Men til dette trengs det noe spesialverktøy. Controller, vi måtte slipe ned en god del gods i midten av røret. Les også, da vil du også få garanti på utstyr og installasjon. Batterier og kabler, dette tannhjulet overwatch why the lag reduserer drastisk sjansen for kjedeavsporing calvin klein hettegenser brown og slitasje.

Har du ikke alt mulig liggende av verktøy, skruer og ymse mekk og støter på problemer, kan det hende at du må et par turer i butikk eller til en nabo/slektning/kollega underveis.Når spenningen faller under en viss verdi kutter de ut, det gjelder for alle løsninger som bruker lithiumbatterier.For å få forhjulsdrift, kjøper du et motorisert hjul med nav-motor som erstatter standardhjulet.