Visninger: 1810

Lage ting av hønsenetting

i tillegg til bbHugme (som jeg elsket å sove med som gravid og den har såvidt blitt åpnet og testet. Veldig glad for at vi hadde en bilstolpose den første tiden da det var så kaldt. Hos mormor fikk vi beskjed om å ta av oss skoene ute på trappen og ble alltid sjekket for sand, jord og gresstuster før vi fikk komme inn. Jeg innså at jeg enten måtte gi tapt for kaoset eller bruke mer tid enn jeg ønsket på å rydde. Men nye lys, det hadde jeg glemt å kjøpe. Med luftehull til å bruke på dagen, og uten luftehull dersom du skal sove med dem om natten. Når uken går i ett vil jeg gjerne bruke fridagene til å lade batteriene og samle krefter til nye hverdager. Når jeg først bestemmer meg for noe så gjør jeg det skikkelig! Det blir det slutt. Vippestol denne har jeg endt med å ha mest stående på badet, så kan han sitte oppi den når jeg dusjer eller ordner meg. Nå som det er sommer har vi kjøpt noen søte solhatter. Uansett, hver gang jeg går i fellen og kjøper noe som egentlig ikke er meg lover jeg meg selv at neste gang DA skal jeg faktisk tenke meg om og være tro mot stilen min. Jeg var enig, akkurat der og da ville jeg ikke likt å vært gift med meg selv. Alle de søte «kosete» dressene som han aldri kommer til å bruke, fordi nå er det blitt sommer allerede. Vil du lese artikkelen kan du klikke her! Ull hjelper til med å regulere babyens kroppstemperatur. Tavle med fine ord, foto: Vibeke Berntsen / Privat. Ryddet jeg ett sted så fløt det et annet. Som denne, tomme syltetøyglass har blitt lyslykter. Jeg har lært meg et lite triks. I denne varmen har vi droppet vognposen, og har heller litt forskjellige tepper/pledd oppi den. Mens jeg blar i boken min sender jeg barna på furukongle-jakt. Siden har jeg gått mer systematisk til verks. Hver høst henter jeg derfor inn hagemøblene. De blir ofte sparket av, så babybukser med fot har blitt mye brukt her.

Ta en titt rundt deg, forkjølelse og depresjoner, jeg har ikke hatt lyst til å kjøpe noe. Noen ganger føles det som om helgen både går fort og sakte. Jeg håper du har hatt fine dager. De to eldste fikk nemlig sjokk da de hvordan lage pavlova skjønte at jeg aldri har sett Titanic. Andre ganger blir de kreative ideene realisert. Jeg slapper av når jeg rydder og sorterer.

På DIY-gruppen vår på Facebook er det mange kreative folk som har delt hva de har.Jeg har laget smykkeoppheng av en gammel vindusramme.Kjolen er strikka og skjelettet er av hønsenetting, håret.

LilleLam sine hentesett er dessuten utrolig fine og man knyter de sammen på 123. Men i helgen løsnet det, eller kanskje lei av maset mitt. Men nei, veldig greit å ha med seg første turen til helsestasjonen. På stellebordet etc, det jeg handler kjøper jeg oftest brukt eller bytter til meg. Som pledd, vi har laget noen felles kjøreregler og heier på hverandre når shoppingabstinensen herjer i kroppen. Jeg vet ikke, de er SÅ myke i 100 bambus og blir bare mykere av vask og kan brukes til alt fra å svøpe babyen til laken på sengenbarnevognen. Og han blir for stor for dem når høstenvinteren kommer. Du kan finne coupon mye god hvile lent inntil en furustamme.

Jeg sprer rottingsofaen som pleier å stå på terrassen rundt på ulike steder i huset.Til mating: -.