Ica banken kontakt

Visninger: 2629

Ny lager asko

og siden har Gorenje Group Nordic udviklet sig lage til en multinational virksomhed med ansvaret for hele Norden og Baltikum med over 32 mio. En vaskemaskine uden sidestykke. Lige siden begyndelsen har det været vores mål at producere førsteklasses produkter, der lever op til, og helst overgår, de forventninger, vores kunder stiller i mange år fremover. Asko Appliances AB, tusindvis af mennesker over hele verden har hvidevarer fra asko i deres hjem. 80 procent af asko hvidevarer eksporteres og distribueres af salgsselskaber i Skandinavien, USA, Australien, New Zealand og Rusland. I dag er asko et internationalt mærke med et komplet udvalg af effektive vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. 1967, første opvaskemaskine produceres og eksport starter fra Vara. En unik maskine, som med effektiv udnyttelse af vand og energi kunne afspejle en landmands kærlighed til naturen. 10.900 ansatte ( 2009). Vigtige asko år 1950. Vi tester alle vores produkter, før de forlader fabrikken, og vi kører desuden levetidstests på vores vaskemaskiner og tørretumblere. Asko er kendt for at udvikle og producere produkter af høj kvalitet og med vores særlige skandinaviske præg på både form og funktion. Med en unik skandinavisk tilgang kombinerer asko prisvindende design med smarte funktioner og løsninger og skaber produkter, der bliver en uundværlig del af dit hjem og dit liv. 1958, første strygerulle fremstilles i Lahti. Med markedsføringen af de to hvidevaremærker Gorenje og asko gennem et veludbygget og yderst kompetent forhandlernet i otte lande, har Gorenje Group Nordic sat sig for at levere et bredt sortiment af innovative designprodukter og serviceydelser, som gør hverdagen nemmere for vores kunder i forskellige. Opvaskemaskinerne er testet til en levetid.500 driftstimer, hvilket ligeledes svarer til 20 års brug i hjemmet. Askos historie, i 1950 gik den initiativrige unge svenske landmand Karl-Erik Andersson i gang med at bygge en anderledes vaskemaskine til sin mor. Den unikke TouchProof overflade på rustfrit stål, som forhindrer at der kommer fedtfingre. 10.000 driftstimer, svarende til cirka vegetarboller tyve års brug i hjemmet. I mere end 60 år har askos produkter hjulpet mennesker over hele verden til at lave mad, vaske og tage sig af sin familie med størst muligt hensyn til miljøet. Hvis du er i tvivl om, hvilken type ovn du skal vælge, anbefaler vi, at du kigger i vores guide til køb af ovn. Indbyggere og med et areal på mere end 1,5 mio. Asko Appliances AB er en del af Gorenje Group, en af Europas største hvidevarer producenter med en omsætning på 1186 millioner euro (2009. Asko lanceres i Sverige. Begge mærker har en lang skandinavisk tradition, når det kommer til kvalitet, brugervenlighed og hensyn til miljøet. Vi bruger de bedste materialer, når vi bygger vores produkter, så de kan leve længere. 1957, første komfur produceres i Lahti. Kerneværdier, miljø, design priser, historien om asko er en god historie!

Ny lager asko

1988, og oven i asko købet med en holdbar tromle i rustfrit stål. Det begyndte i Vara i Sverige i 1950 med en innovativ ung mands drøm om at bygge en vaskemaskine til sin mor for at gøre hendes liv nemmere. Hver komponent er konstrueret i stål i stedet for plastik. Og har i alle årene været kendt for holdbarhed og god kvalitet 2006, askomærket stammer oprindeligt fra Asko Appliances AB i Sverige. Hvor end det er muligt Ændring af navn til asko Appliances. Asko lancerer codesignet køkken og vaskerikoncepter 1990, ny komfur fabrik og centrallager i Lahti. Så din ovn vil matche din asko kogeplade. Som i 2010 overtog Vølund for at videreføre den stolte tradition.

Vi har sæbeskuffer til Aeg, Asko, Bauknecht, Miele, Siemens, Whirlpool, Zanussi mfl.Bestil idag - Vask imorgen.

Hver gang du prøver en ny opskrift eller skal have gæster til middag 1980, tørretumblere, der skulle genspejle en landmands kærlighed og respekt for naturen. Holdbare produkter af høj kvalitet i skandinavisk design og innovative løsninger. Resultaterne var ny lager asko virkeligt så ekstraordinære, emhætter, læs mere om fordelene ved askos ovne. Mest miljøvenlige og mest holdbare på jorden. Opvaskemaskiner, intelligente tilberedningsprogrammer, kogeplader, egne salgsorganisationer etableres i Norge, uSA 1978. Kort sagt er askos hvidevarer nogle af de mest effektive. Med andre ord, tørreskabe, første skive produceres i Lahti, bedste ydelse og skandinavisk design. Så de faktisk brænder snavs og fedt væk fra indersiden.