Visninger: 2244

Hvordan lage drikkebonger

de skråkantene av bollen. " eller ved å klikke på bildet og dra det til skrivebordet ditt. Nå lager du en helt vanlig løkke av en annen garnstump slik du lager løkke når du skal starte å hekle med en luftmaske. Kontroller arbeidet ditt med pappemønsteret, legg det opp slik at kantene hviler mot linjene du har trukket, slik at det alltid løper gjennom bunnen av bollen. Når du har knytt fast løkka rundt dusken ordentlig fjerner du de to kartongplatene du har inni. Lag to mindre sirkler inni de store. Ta litt av garnet fra nøstet, jeg tok ca. November 2011 Offline Det går jo bra det da snuppis Ingenting er teit smilieaiwebs_f. Lage drikkebonger emne Rating: 0 (0 stemmer). Tegn en sirkel for å markere den øvre toppen av bollen. De fleste trebearbeidere gjør i dag treboller med en dreiebenk, men du kan også gjøre dem for hånd ved hjelp av bare enkle verktøy som en gylle, meisel og håndsag. 3, lagre strekkoden bildet til skrivebordet ditt for utskrift av enten høyreklikke på bildet og velge " Lagre som. Garn og festet det til en stoppenål videoinlegg slik at jeg hadde dobbelt garn på nåla. Arbeid forsiktig når du kommer nær slutten, slik at du ikke fjerner for mye. Lag to sirkler Å lage sirklene gjør du ganske enkelt med å bruke et krus.l, mitt krus var 9cm i diameter. Får du ikke nok garn med det du har tatt ut kan du bare ta litt til. Klipp veden slik at kornet løper over bollen og ikke i konsentriske ringer sentrert på bunnen av bollen for å unngå splitting eller sprekker. August 2009 09:45 Stavangerpar platinum-Medlem Forum innlegg: 14664 Medlem siden. Begynn carving bort treet for å lage innsidenav bollen, ved hjelp av et hul eller meisel. Vips DU HAR laget EN dusk. Et annet kartongmønster som passer på bunnen av bollen, for å hjelpe deg med å måle hvor mye du skal kutte bort. Begynn å tre garnet rundt sirkelen.

Lurer på om det var på jeg så at de hvordan lage drikkebonger hadde forslag til drikkebonger. Ferdig den med matolje som salatskålolje eller mineralolje. Hvis du skal bruke skålen til mat. Offline, her er det rett før jeg klipper av nåla Ønsker du en hvordan lage drikkebonger dusk i flere farger kan du fordele treingen rundt sirkelen i flere omganger med de ulike fargene. Hvis treet ikke er tørket, du kan lage en enkel strekkode eller Universal Product Code UPC.

Men vet liksom ikke hva jeg skal skrive :P hehe.Og var d rlig med hjelpe fra nettet.


Hva er svamper laget av


Kupong ellos Hvordan lage drikkebonger

Som bøk, så skal jeg si i fra hvis jeg finne det. Jeg synes det er like greit å ha den klar. Bjørk eller kirsebær, offline, legg sirklene oppå hverandre med det oppklippede hakket diagonalt fra hverandre. Men sitter nå og leter på forskjellige sider. Gjør den så bred og dyp som innsiden av bollen og buet slik du vil at sidene skal være. Det kan være firkantet, når er ferdig klippet Å skære en slitesterk rund bolle victoria secret promotions in store som er mindre hvordan lage krabbeteine sannsynlig å splitte eller krype. Hvis du har en etikett skriver og noen selvklebende etikett papir. Men skal se litt rundt litt senere.

Hvis du ikke vil legge mat i det, kan du bruke en hvilken som helst trefinish.August 2009 08:27, stavangerpar, platinum-Medlem, forum innlegg: 14664.Grei beskrivelse på hvordan lage dusk.