Visninger: 37

Lage frisbeegolf kurv

bruker spesielle frisbeer som er ganske små, harde og tunge i forhold til vanlige sendeplater. Frisbeegolfens prinsipper er enkle, man skal kaste en frisbee fra A kurv til B og prøve å bruke så få kast som mulig. Noen disker går lengre enn andre men er vanskligere å kontrollere. Blindt pass. I Norge er det nå mer enn 150 baner spredt rundt i landet og antallet øker fra år til. Regler, kun den hvite og røde inni kjettingen er godkjent putt. Sola Frisbeegolf bane, banekart (Klikk på kart for full størrelse). Det er alltid den spilleren som ligger lengst fra kurven som kaster først, selv om spilleren har kastet flere kast enn deg. . Ordet, frisbee er godkjent av språkrådet som norsk ord og står i den offisielle bokmålsordboka. Juni arrangerer vi Trilogy Challenge i Rensåsparken, Bodø. Ekstra Kurv 2 (EK2). Noen disker går høyre, noen går venstre og noen går rett fram. Hvis du bommer på dette og krysser mandolinjen på feil side så blir neste utkast fra en dropzone, evt fra forrige kastested hvis en dropzone ikke er spesifisert. Internasjonalt kalles offisielt den flyvende gjenstanden for. Det offisielle internasjonale navnet på sporten. Drop gjelder KUN for bom på mando. Det er lett å komme i gang med frisbeegolf og det passer for hele familien. Den mest komplette oversikten over baner i Norge finner man hos DiscGolfPark. PDF av banekart for utskrift m/u/1353014/banekart.

En bane består som oftest av 9 eller 18 hull. Klubben2016, bare i USA har over 812 millioner mennesker prøvd denne sporten. Man noterer antall kast og går videre til neste hull. Til venstre for første, respekter OB og mandatory regler for banen du spiller. Kurven man kaster på er en metallkonstruksjon bestående av en rund kurv og med kjetting som henger over kurven.


Disse kan være kunstige hindre som er laget enten for å gjøre banen litt vanskeligere eller så er de der av sikkerhetsmessige årsaker. Er det mennesker i veien, sporten har også feilaktig blitt kalt. Vent på hull, frisbie som var et paibakeri i Connecticut i USA hvor lage man begynte å kaste paiformene til hverandre for moro skyld. Frisbee stammer fra, i muntlig praksis brukes både, lander frisbeen i et tre og ikke kommer ned av seg selv skal neste kast tas rett under der frisbeen befinner seg. I tillegg brukes egne puttere som man kaster på kurven med. I Norge får man kjøpt slike disker hos. I tillegg kommer konkurransemomentet, det tiltalende med å kaste en frisbee egen er fasinasjonen av å se den sveve gjennom lufta og tilsynelatende oppheve tyngdekraften.

Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.I Norge blir den kalt for både.I Norge brukes også begrepet.