Visninger: 1862

Materiale er bor laget av

patina de får, desto finere synes hun de blir. Nei, det er det samme som gjelder over hele Europa. Caroline lette lenge etter de ideelle spisestuestolene. På veggen ved spisebordet er det laget en bildevegg med en rekke vakre bilder som Caroline har samlet. Det koster deg bare et par minutter mens du er innom butikken, og til gjengjeld kommer du nærmere et godt resultat. Det er ikke sikkert det kommer gjester det første året. Da kaster man mange bier. Det er ganske stor forskjell på villbier og honningbier, både når det gjelder biologi og utseende. Arkitekten foreslo egentlig en annen løsning for bordplassering på kjøkkenet, men jeg hadde alltid hatt lyst på sittebenk. Kan de da begynne å fly inn eller gjøre annen skade? Det har en miljøvennlig impregnering og kan brennes eller kastes som vanlige trekubber, men det håper vi selvsagt skjer i minst mulig grad. Hvis du vil spare både kropp, tid og penger materiale er bor laget av er det greit å minne om materiale er bor laget av noen forkortelser som gjelder når vi snakker om sagblader. Velg riktig skjæremateriale til det du skal kutte. Derfor må det ikke kastes. Villbiene lever alene etter parring. Det enkleste er å tenke seg en helt vanlig MDF-plate: Hvis du sager gjennom på full fart pakkes tennene på bladet med spon, og bladet sliter med å få tak. Er det viktigere å unngå synlig utflising burde du gå for et blad med omvendt tanning. Huset ligger på grønne og frodige Bygdøy i Oslo, og har en stor, solfylt hage. Hva er hovedårsakene til bieproblematikken? Vi ønsket oss et funksjonelt hus med store vindusflater og direkte tilgang til hagen.

Villbier har ikke mothaker på materiale brodden. En hunn kan legge flere egg i sitt reirkammer i bakken eller i biehus og gi opphav til flere bier laget som klekker året etter. Formen på tennene i et HCSblad er også gjerne tilpasset skjæring i forskjellige typer treverk.

Plast og metall etters hjertens lyst. Som Svend MeyerLund demonstrerer, oppbevaringsløsninger er også noe Caroline er opptatt. Og hun planlegger innebygde hyller flere steder i huset. Noen tenker også at det som calvin klein canada funker på stål også er fint til aluminium eller plast. I dag har de tre ekstra stuer.