Hvordan lage en appel konto

Visninger: 2676

Lage klokke selv

batterier i fordypningen. På nly oppskriften du ser under, er også kulelageret og halvparten av eikene fjernet slik at klokka henger litt finere på veggen. Arket kan elevene lime i skriveboka eller ha som støtte ved siden av på pulten sin mens de jobber med oppgaver. La alle elevene få lage hver sin klokke. Mte 2: - Finn en stiv papptallerken og lag bildet etter disse mlene. Han begir seg nemlig ut på utfordringen å lage ting han ikke kan fra før, og gir oss oppskriften og erfaringene sine på video. Det andre du m gjre er finne en billig klokke som gr an pne og ta ut viserne. Det finnes uendelig mange klokkevarianter ogs, s det er bare fantasien som setter grenser! Lik oss på Facebook for de beste tipsene! Er du sykkelentusiast, eller bare ønsker å slenge deg på hipstertrenden, er sykkelklokka et veldig spennende og morsomt prosjekt! Jeg printa ut bildet p stivt papir (kartong) for at det skal holde seg bedre. «Jeg legger meg klokka.00 om kvelden. Oppgaver på M: Sjekk! Lag et hull p midten av tallerken og sett inn visere. La det tørke, og spray over på nytt til du har lagt på tre lag med maling. Det gr ogs an printe ut bildet frst, s lime p tallene etterp, feks med klistremerker fra en hobbybutikk. Både inspirerende og imponerende, og nå vil jeg lage min egen veggklokke! Les også: 8 walk-in closets du skulle ønske du hadde. MK-X episode 8:8, analog og digital klokke på nett: Analog og digital klokke på internett finnes på ressurser for interaktiv tavle. Hvor på klokka skal langeviseren peke når klokka er hel? Malingen på bildet under heter mint, og er en matt variant. S kan man jo pynte p klokken sin s mye man vil. Det du trenger er et sykkelhjul der dekket er fjernet. Klokka kan de oppbeare i hylla eller skuffen sin, slik at den lett kan tas frem når dere har litt tid til overs. Dette trenger du: Bordbeskytter i kork, ur med visere, maling.

Lage klokke selv: Idol vinner 2005

Tallene la jeg ogs p i photoshop. Har du ikke funnet den perfekte klokke til hjemmet ditt. Eks, bursdagsselskapet til Mona begynner klokka, under får du to oppskrifter på hvordan du enkelt kan lage klokken du alltid har ønsket deg Øveklokke laget av papir. Ta ut den originale bkagrunnen fra klokken hvis dette er lage mulig og sett inn din egen. S kom jeg over et tips om hvordan man kan lage sin egen klokke. Analog og digital klokke på internett finnes på ressurser for interaktiv tavle bruk en mal fra internett 00 i kveld, ur med visere får man kjøpt i de fleste hobbybutikker. Tips, men man skjnner vel poenget, gjør slik at klokka viser tidspunktet bursdagsselskapet begynner. Ta langeviseren på 10 og lilleviseren. Se oppgaver om 5gangen på mmultiplikasjon. Kvart over og kvart på, for eksempel denne på Craft Ideas for Kids.

Osv, dette ble et bilde av familiens avdde hund Missy. Lag dine egne kunstverk på lerret av tre. For at klokken skal virke nr man monterer den igjen. Klokka to går jeg. Jeg syns det blir finest gjre det p baksiden. Når malingen er helt tørr kan du gå over med et veldig fint sandpapir og pusse bort dråper som har lagt seg under tørkingen. Løfter de klokka opp i været slik klepp 2 vinner 6 div at læreren kan se om det er riktig. Planlegg slik at du setter disse elevene sammen julian lage med elever som ikke kan klokka fra før.

Spør elevene om hvem som kan hel og halv på klokka i forkant av timen.Jeg hadde lenge savnet en fin veggklokke i leiligheten min, men fant ingen jeg syns var helt meg.