Visninger: 1351

Lage hjemmeside

du umiddelbart tilgang til å redigere hjemmesiden din og vise resultatet til andre. Wordpress er veldig bra å begynne med. (De aller fleste klarer seg lenge med kun halvparten i lagringsplass). 3300,- tilsvarer kun 3 timer hjelp fra et reklamebyrå (eller knapt nok det en halv annonse i avisen, eller en Facebook-annonse. Du vil også få en ekstra sett med bilder på nett, og en uryddig mappestruktur. . (merk at selv om du får norsk tekst på grensesnittet, så er mye av "hjelp"-stoffet på engelsk). Hvis du er mer avansert og ønsker å leie deg et webhotell og ha et eget domenenavn, så velg et webhotell med servere i Norge, og med mulighet til å installere programvare (PHP er mest brukt og det finne en masse web programvare skrevet i PHP som. Det koster ikke noe ekstra for bedrifter. Opprett ubegrenset med bildealbum (Gallerier du kan enkelt laste opp dine egne bilder og legge dem til på din side. Legg inn korte nyheter kjapt og enkelt Du kan holde en egen seksjon av siden som en blogg eller en nyhetsside slik at du kan holde kundene eller vennene dine oppdatert. Du kan opprette så mange knapper og undermenyer du har behov for og det er enkelt å laste opp bilder og redigere tekst. Nå har jeg dog installert alt selv, og har ikke trengt noe hjelp, så du bør altså kontakte dem og forhøre deg med dem hvor langt det kan hjelpe deg med oppsett av domenenavn og installasjon av webpubliseringsløsning og det hele. Mulighet for å kople eget domenenavn. Wed å publisere med Word får du en masse problemer. Du får velge mellom 200 webmaler lage falsk facebook profil (webutseender) som enkelt lar deg laste opp bilder eller logo dersom du driver en virksomhet. Det er bare å finne første ledige, og så bestille, og ferdig med det!

Hør selv hva noen av tidligere kunder har sagt. Webnode er utmerket til lage hjemmeside det, lag hjemmeside selv uten at det koster skjorta i etablering eller å drifte. Enklere enn dette kan det ikke bli. Det er ingen bindingstid hos ppps.

Lage hjemmeside 100 fornøyd eller pengene tilbake garanti Prøv selv et av Norges beste webpakketilbud og se hvor raskt og enkelt du får opp et profesjonelt og godt resultat.Enklere kan det ikke bli.

SiteBuilder som enkelte webhotell tilbyr, ellers får du bare domener, du kan kople på et nytt domenenavn eller et eksisterende du har fra før. Og 10 kroner måneden, selv ville jeg anbefale deg wordpress hvis du er i tvil og ikke er sikker ennå. Nå kan du lage hjemmeside som tidligere bare var forbeholdt de som kunne bla opp med flere titalls tusen av kroner. For et helt år, no tilbyr en av Norges beste webredigeringspakker som inneholder alt du behøver for å drifte en profesjonell hjemmeside. Selv har jeg prøvd webhotellet til norske og er er meget godt fornøyd med både support og hastighet begynner på en 100lapp drikkebonger i etablering. Det er det enkleste å komme i gang med. Og de virker det ikke som verken nordmenn eller søkemaskiner gidder å bry seg.

Noen eksempler på gode gratis publiseringsløsninger.(dog må du etterpå der gå inn i et online adminside og legge inn adressene til de navnetjenerne du får fra ditt webhotell, hvis du da ikke gjør det enkelt og lar webhotellet ordne det for deg). .