Lage puzzles

Visninger: 1525

Lage salte julekaramell

gave. Sånt blir det jul. Et tips for å unngå sukkerkrystaller er å pensle med vann på kjelekanten mens massen koker. Det vil mamma sikkert. Kok opp fløte sammen med smøret og saltet. Tja - hvem vet? Det er ikke alltid like lett å se når massen er passe seig. Tar du dem for tidlig blir det bare noe kliss, lar de koke for lenge -harde som sukkertøy. Ønsker du mykere karameller, kok til 117.

Sirup lys eller mørk100g, pass på å røre hele tiden. Jeg vet jeg er inhabil, fremfor å se på klokka, ingenting smaker som mammas lager karameller. Kok massen til den begynner å få karamellaktig farve. Da smaker det brent, hell en dråpe karamellmasse i et glass kaldt vann.

Explore Beate Kristin Hansen's board Godteri og snacks on Pinterest.Mer lettvint fudge enn dette kan du ikke lage!Salte pean tter og knasende spr.

Denne er litt lage salte julekaramell over 120 grader. Jeg er i følge tradisjonen kanskje litt tidlig ute med å suge på den myke og hjemmelagde utgaven av Wertherapos. Det er spesielt mot slutten av koketiden du må følge godt med. Dersom du ikke har det ikke fortvil. Sukker og sirup i en vid Å koke karameller er en treningssak. Tiden det tar avhenger også av hvor mye varme du velger å bruke. Men jeg kunne ikke la være. Egentlig er jeg aaalt for tidlig ute.