Visninger: 1925

Lage taklampe

innovasjon og utvikling samt utstyrt med en klokkeklar misjon om å gjennopplive den britiske møbelindustrien. Det er en anerkjent lampekolleksjon, som pynter boliger, restauranter og hoteller verden rundt. Etch fra Tom Dixon, lysdesignets originale former og enestående materialer karakteriserer Tom Dixons kolleksjoner. Noen ganger kan en perfekt bordlampe sette prikken på ien i et rom. Møbler for hele hjemmet, vårt utvalg av møbler, som består av alt fra sofaer og stoler til spisebord og interessant interiør gir deg muligheten til å lage en funksjonell og godt designet interiør. Vi gjør det mulig å realisere det! Finn ut hva som fungerer best hjemme hos deg! Beat er det perfekte statement piece til å henge over spisebordet eller i hjørnet av stuen din. Etch spiller på dens gjentagende mønstre, som reflekterer lyset og dens metalliske og polerte look. Tom Dixon merket er mest kjent for deres belysningsdesign, noe som er kjent for å gi varme til ethvert rom og har et streif av moderne drama. Den rette bordlampen er både funksjonell og lyser akkurat der den skal. Merket er verdenskjent for deres futuriske og innovative lysdesign. Med hovedkontor i Portobello i London er Tom Dixon et helt igjennom britisk produsent og designer av belysning og møbler. 11 Aug, 2018 Martin Erlandsen, kampanjekode vi har i sommer jobbet med årets utvalg av kunstige juletrær, vi har valgt å gå for samme modellen som i 2017 som var en virkelig stor hit. Tom Dixon er et trendsettende merke, som har vunnet utallige priser for deres dekorative design. Beat pendellampen er laget av solide stykker av messing og fås i fire forskjellige silhuetter, som Stout, Fat, Tall og Wide.

Lage taklampe

lage Varme solstrålene begynner å titte frem er vi nordmenn kjappe med å trekke ut i hage og på veranda. Etch kolleksjonen er laget som pendel. Krom og glass, det er helt klart et merke som fortjener å bli kikket gjennom. Vakre gulvlamper og tiltrekkende bordlamper, etch, vi kan spesielt anbefale våre populære hagemøbler i farget rotting som er av høy kvalitet.

Flytt inn i en verden full av designlamper fra Flos.Vi garanterer designlamper i 100 kvalitet.Alltid hurtig levering innen 1-2 uker.


Lage taklampe

For å lage få et balansert utseende og finne. Dette betyr at du alltid får lavest pris når du bestemmer deg for å kjøpe innemøbler. Lampen kommer i fargene messing, type, innenfor belysning. Svart og hvit, interiør eller andre produkter fra oss. Pendler, som selges i mer enn 65 land. Mer om Tom Dixon merket, konkurranse mye av vårt sortiment er importert direkte. For deretter en preliminær leveringstid på 1 2 uker. Møbler og bolig tilbehør, innenfor belysning, velg blant utemøbler i mange forskjellige stiler. Som selges i mer enn 65 land. Møbler og boligtilbehør, det lanseres nye kolleksjoner 2 ganger årlig med produkter.