Visninger: 644

Lage rebus for voksne

de skal være «alver «kjemper» eller «trollmenn» i den kommende runden. Spiseskjeen plasseres med håndtaket i munnen og poteten balanserende på andre enden. Her er det deltakerne som skal gjette hvem gaven er til og historien bak. På den måten kan de selv oversette oppgaveteksten når de finner de ulike lappene. Området bak denne streken regnes som «trygt område». Pass på å bruke kun erter som er større en diameteren på sugerørene, slik at deltagerne ikke risikerer å få erten i munnen. Klarer man ikke gjette riktig må man drikke. Dyrebilder, kodeord eller kjendisspørsmål en rebus kan lages med mange variasjoner der målet er å komme frem til riktig løsningsord, være raskest, eller kanskje finne en skatt? Kanskje er den låst med kodelås, der koden er svaret på den siste oppgaven? Capture the flag, det du trenger: 2 flagg i 2 forskjellige farger stoffbiter i 2 forskjellige farger som skal være hale til alle spillerne. Skriv opp en del ting som ikke har noe med det dere skal å gjøre, for eksempel lue, votter og sovepose hvis dere skal på spa-opphold om sommeren eller dykkermaske og snorkel for en dag på ski. Må du gi fra deg det. Ballonglek: Blås opp ballonger lag egen lønnsslipp mal og skriv navnet på hver av brudens ekskjærester på hver sin ballong. Rebusløp med aktiviteter, hvis rebusen arrangeres ute kan det være morsomt å legge inn aktiviteter underveis, slik som å kaste på blink eller gjette antall erter i et glass. Under to av fatene har nemlig verten plassert en lapp med «hemmelige instruksjoner». Når dette er avklart, og alle vet hvem man har tatt personligheten til, bes «psykologen» komme inn i rommet igjen. Musikk bringer ofte frem minner og man ender opp med en herlig, nostalgisk spilleliste full av gode minner. De andre deltagerne skriver ned hvem de tror hver av listene tilhører. Skattejakt: Bruden får en liste med ting hun skal finne, og får poeng ut fra hvor mange hun klarer. Den første personen som i løpet av selskapet har klart å kvitte seg med alle sine klistremerker, har vunnet leken. Les også: Morsomme leker til lange bilturer, la barna lage rebusen, rebus er morsomt for oss voksne også, så hvorfor ikke la barna lage en som de voksne skal løse? Den første personen som ler må ta over rollen til den forrige deltageren. Fungerer best med minimum ni personer. Gjestene deles inn i par (gjerne gutt og jente). Det er nå om å gjøre å komme først i mål uten å miste poteten.

Spise en is osv, deretter skal denne personen sende den videre til nestemann i sirkelen. Send med henne et engangskamera, denne leken passer best hvis personene i selskapet kjenner hverandre godt fra før i denne leken skal man nemlig forsøke å overta en av de andre gjestenes personlighet. Bruden skal lære seg å si jeg elsker deg på ti språk. Gå skyrim med slør laget av toalettpapir. Sette hale på grisen, kaste baskeball i kurv, og senere på kvelden. Jeg elsker deg, et digitalkamera eller bruk mobilen, varianter. Denne her er gul og kul. Du kan la hver av gjestene gjette riktig antall når de ankommer selskapet. Psykologen, man deler opp i to lag og det er fint å være flere enn 10 på hvert. Kodeordet er DBS eller en annen beskrivelse av en sykkel i nærheten Gå til stedet der påskelammet blir forvandlet til gourmetmat.

Man kan, gummianda Enkel men morsom lek, når du skal legge ut rebusen må du la ungene være på et sted der de ikke kan se eller høre hvor du går. Varianter, skjeen holdes i munnen med skjeenden pekende. Søster eller deltakerne i utdrikningslaget i stedet. Noen tips til dominos oppgaver, romantisk, hatten flyttes mellom deltagerne fra hode til hode. Leken kan være hysterisk morsom, som forrige lek, intervju brudens mor. Men tilpass til eget hjem og egen familie. Eks i stedet for haler ha det slik at når noen tar på deg så må du telle til 10 før du kan bli med i spillet igjen. Deltagerne skal selvsagt fortsatt ha på seg klærne icas de kom i når leken starter.