Visninger: 1930

Jule ting man kan enkelt lage

det inn på ett blått papp ark. Flasken / glasset bør du da dekorere som et minne fra deg. Her er et kjempefint julehjerte som selv små barn klarer å lage - med litt hjelp av en voksen. Disse pynter opp til julefest, moro å dekorere feks barnerommet med. Tips fra leserne; Lag noen små lapper med jule- dikt, historier, oppskrifter, bilder og det du synes hører julen til. Også her (noe dårlig side bokser av ulike størrelser og utseende. Du finner fremgangsmåte på denne, hER. Eller du kan male på glass som man kan sette lys. Foto: Victoria / @lillepooh Vis mer. Først rengjør du glasset og limer en figur fast i lokket. Det fine med decoupagelimen er at den både brukes til å feste papiret og til å «lakke» over papiret etterpå. Til slutt festet hun en tråd i toppen slik at hjertet kan henges opp. Eller hjemmelagde drops, lag en oljeblanding på en artig flaske. Kremmerhusene ble pyntet med øyne og en rød dusk slik at man får en skikkelig Rudolfnese. Ida Susanne / @sukkertoy_for_oyet kjøpte inn fimoleire i ulike farger. Bruk gjerne pepperkakeformer som mal. Til slutt setter man på vinger (disse er klippet ut av gullpapp). De minste barna må kanskje ha litt hjelp fra en voksen til å brette dorullen, men deretter er det bare å male, sette på øyne og feste klistremerker. Når man skal surre tråden rundt ballongen, er det lurt å fjerne den overflødige limen med fingrene. Jule»lys» lenke, denne varianten synes vi er både dekorativ og herlig barnslig. LES også: - Vi kjøper brukte leker i julegave til barna fuglemaorm: Disse kommer småfuglene til å elske! HER, her finner du 10 julegaver barna kan lage.

Men selv om det er tradisjon er det lov å tenke nytt. Noen pinner ute er alt xxl sport sørlandsparken man trenger. Her har du noen oppskrifter til trolldeig. Hun sprayet de også lett med en hvit spray slik victoria secret promotions in store at de fikk et sart og nydelig vinterpreg. Her er det bare å slå seg løs og perle alt fra snefnugg og nisser til minecraftfigurer og Minions.

Jule lys lenke Denne varianten synes vi er b de dekorativ.10 ting du kan lage med.Men visste du at det er s mye annet man kan lage med.

Sløyfe, lag en ramme rundt det, bruk den figuren du måtte ønske. Disse trærne blir søt dekor på bordet. Pynt julekuler med glitter Har du noen gamle julekuler som trenger en liten makeover. Fresh opp gamle julekuler med litt glitter. Kjempelett og veldig dekorativt, lag noen gode julegodter, nummerer lappene fra 1 24 og gi bort til noen du er glad. Eller lage ting av hønsenetting ved pepperkakehuset kanskje, har du noen julekuler som trenger å glitre litt mer. Juleverksted er moro for både liten og stor. Glitrende pynt, selvlaget kalender med små dikt og visdomsord. Pynt med stoffbord, glasskuler, skjell eller hva du måtte ha for hånden.

Slik lager DU DIN egen helt unike krans.Her om dagen var hun på besøk hos meg og viste meg hvordan man kan lage fine julekranser av de tørre grenene og de døde blomstene jeg hadde ute på terassen.