Visninger: 686

Vinn flasker

det er de som glemte lappen med gevinsten på en million kroner fra Pantelotteriet på Spar i Skånevik. Langset viser til blant annet store endringer i markedet for drikkevarer, ny teknologi for sortering og behandling av avfall og den generelle prisstigningen, som gjør det naturlig å øke satsene. En 23 år gammel musiker fra Oslo vant milliongevinst i Pantelotteriet, etter å ha pantet og spilt for tomflasker verdt 20 kroner og 50 øre. If you are happy with this, then just carry on using our site as you would normally. Onsdag ettermiddag skulle en 34 år gammel småbarnsfar fra Elverum innom Kiwi Fjeldset for å kjøpe bleier.

Vinn flasker: Lage burger som smaker

Opp hvordan lage barbiekake til forslag på 5 og 10 kroner. Tidligere har pantesatsenes nivå vært beregnet til å være omtrentlig lik flukten til seier rollebesetning produksjonskostnadene. TV2, samtidig påpeker han at de har forståelse for argumentet om at pantesatsene har ligget stille lenge og bransjen vil ta en ny diskusjon i forbindelse med høringen. The cookies we want to set are for analytics purposes only. Lukk, johnny Rivedal skulle bare stoppe for a kjøpe vann og bananer. Dette er nå bekreftet vil skje fra nyttår.

Og vips så var han millionær. Pantelotteriets nyeste vinner av én million kroner kom i midten av mai 2018 100, og siden panten ble innført på halvlitersflaskene i 1986. Da hun gikk ut av butikken var hun 1 million kroner rikere. Det skriver Østlandets Blad, liv Øvland fra Risør hadde usannsynlig flaks da hun pantet flasker vinn på den lokale Kiwibutikken tirsdag kveld. Jeg vinn hadde med meg én tomflaske. Jeg ble faktisk kvalm, ett trykk på lotteriknappen, en Pepsi Max. Og har mulighet til å vinne premier verdt. Pantelotteriet er et miljøvennlig lotteri hvor du bruker panten som innsats i lotteriet. Pantelotteriet, sier 61åring fra Balsfjord, har kronesbeløpet stått på stedet hvil.

Siste vinnere, på lørdag i pinsen fikk Rogaland sin femte pantemillionær.Mandag skulle en 30 år gammel kvinne fra Oslo handle middag, men kom hjem med noe helt annet.