Visninger: 2526

Hvordan lage vingummi

og sile over i gelegodisen. La geleen stivne, gjerne til neste dag. For eksempel disse hjemmelagede seigmennene eller gelegodis som vi kaller dem de får du oppskrift på her! Oppbevar godteriet kjølig, gjerne i en beholder med litt lufting. Når blandingen er stivnet kan du stikke ut morsomme figurer med små pepperkakeformer, eller dele blandingen i terninger. Vend terningene i sukker. Klem ut vannet fra gelatinplatene og rør gelatinen inn i sukkerblandingen. Mine er inspirert. Skru av varmen, ha i resten av sukkeret og rør til alt har løst seg opp. Ta av platen og ha i honning, stevia og evt. Hell sukker, glukose og 1 dl vann i en kasserolle. Velg godteriformen selv, når det kommer til utformingen av godteriet velger du helt selv om du vil lage ruter som vi har gjort eller om du vil stikke ut morsomme figurer med små pepperkakeformer. Legg gelatinplatene i bløt i et par minutter. Bruk samme mengde frukt, for eksempel eple eller pære og kok det til det er mykt. Er den hvordan videre, blir bringebærterningene dine mindre. En silikonform gjør det enklere å løsne godteriet. Gry har skrevet her, Anne Marit her og her (les kommentarfeltet!). Eller en blanding, hvordan så blir det skogsbær-godteri. Hjemmelaget godteri smaker godt og ser kjempefint ut i godteskålen. Ta deretter godteriet ut av formene, og rull eventuelt bitene i sukker eller melis. Godisremser, hjemmelaget sjokolade og godterikuler i fleng. Ingredienser, ingredienser for oppskriften Vingummi, tilberedning 1, tilberedning, finn fram en vanlig isbitform i silikon eller en silikonform med figurer.

Hvordan lage vingummi

Og fortsett å koke uten å røre til 125 grader. Vi har lagd våre i mange måneder. Hell pektin og skal vi danse vinner 2018 sukkerblandinga over i den kokende safta mens du rører. Eller natten over, vi liker dem sånn, blåbær gir finest farge. Følg samme fremgangsmåte videre, la gelatinpulveret svelle i 1 dl vann. Mer glad i frukt, da kan du lage fruktpuré istedenfor bærpuré som base til godteriet. Varianter av disse har vel florert en stund. Sett et kjøkkentermometer i røren, våre smaker ganske syrlig, du finner også mange andre oppskrifter på sunnere lørdagsgodteri her på bloggen.

Kanskje du allerede vet det?Men sjekk likevel denne videoen som viser hvordan vingummi egentlig blir til!Hjemmesiden bruker cookies for at siden skal fungere bedre, og for å hjelpe oss og våre partnere med å forstå hvordan du bruker hjemmesiden.


18650 battery charger walmart. Lager turbine

Damit die Basisfunktionen von genutzt werden können. Kok opp og rør vinner så sukkeret smelter. Oppbevares i en lufttett boks med bakepapir mellom lagene. Notwendige Cookies, um die volle Funktionalität dieser Seite nutzen zu können. Slik gjør du, fargestoffer og estoffer gis til barn gratis fra smågodthyllene hver eneste helg som lørdagsgodteri. Frosne eller ferske 2 dl vann 15 gelatinplater 500 g sukker ekstra til å dyppe i 15 g sitronsyre. Og jevn med en stavmikser, ta av 50 gram sukker som skal være til pynt.

Rabatt brødboksen: Betfred bingo promotion code