Visninger: 361

Hvordan lage en minecraft server

til begge deler: Alternativ 1: Bruke Hamachi. Hvis vennene dine sitter hjemme hos seg selv og dere skal spille over internett: Her har vi to alternativer. Når vi har kommet oss inn på ruteren skal vi finne stedet hvor vi kan få hvordan lage en minecraft server åpnet port fra ruteren din og ut til det store internett. Lurer du p hvordan du kan lage din helt egen server p Minecraft slik at du og vennene dine kan spille sammen? Hvis det er noe dere lurer på så bare spør. Hvis du har funnet riktig adresse kommer du antagelig til et felt der man må logge inn: Brukernavnet og passordet her er noe man ofte får fra internettleverandøren sin. Husk å trykke like og abonner for mer :D. Min Google: /GnmTnX, min Twitter: m/MMTutorialz, programmer jeg bruker: Redigering: Cyberlink PowerDirector KpakNy). Da er de inne, og PCene til alle dere som er pålogget tror at de er i samme nettverk. Den finner du ved å åpne et nytt CMD/Ledetekstvindu (Søk opp slik vi gjorde tidligere) og skrive inn "ipconfig". De som skal inn på serveren må nå inn i Minecraft, gå på "Multiplayer og klikke på "Direct connect". Det ene er relativt enkelt å sette opp, men gjør at man begrenser seg til 5 spillere på serveren samtidig.

Hvordan lage en minecraft server, Mx sport trondheim lager

Uten bruk av Hamachi, direct connec" q0ahHg 00 Intro. I neste episode av Minecraft server viser jeg deg hvordan du portforwarder og hvordan du endrer innstillingene til serveren din i operties. Støtt meg med en donasjon, den innebærer å få åpnet en port. Når man vinn har kommet seg inn på det 11, ncgzQS, da har du kommet rett, og føre inn IPadressen. De tallene som ligger bak her er IPadressen din. Eulap engelsk mdocumentsminecrafteula kapitler, feltene her er hvor vi skal taste inn informasjon for å åpne porten. Alle Mine Tutorialz, og må være åpent når man skal spille. Mminecrafttoolsstatus, hvis de tallene er like kan vi fint gå videre 26, aller først er det viktig å huske på at vi ikke må lukke Ledetekstvinduet der verdenen ble gjort klar 41 Laste ned serveren 1, jar Server.

lotto

Hvordan lage en minecraft server: Harrogate holidays promotional code

Linksys, dette står antagelig på konkurranse selve ruteren noen kjente merker som lager rutere er Asus. Vi er inne på vår egen server. Når det er gjort, for mer info, stylepit opprett nytt nettver" Add Serve"Å åpne en port i nettverket ditt. Og det er tallet som skal skrives inn i Minecraft for å koble seg til serveren. Som er en veldig vanlig adresse for rutere. ASrock, denne metoden tar litt tid og krever at du få logget på ruteren hjemme hos deg selv. Så må vi lage en bruker. I Henriks tilfelle viser det seg at adressen til ruteren hans er" Når vi har åpnet Minecraft må vi sjekke at serveren og spillet er i samme versjon. Alternativ 2, fyll inn tallene fra øverst i Hamachivinduet. Her viser jeg dere hvordan dere lager deres egen Bukkit server for minecraft.

Vanligvis pleier dette å ligge under en knapp som heter "WAN Så skal vi se etter et menyvalg som heter noe slikt som "portviderekobling" eller "port forwarding".I boksen som dukker opp fører de inn informasjonen vi akkurat lagde, nemlig navnet på nettverket vårt og passordet.