Visninger: 2221

Hvordan lage luedusk

hvilket redigeringsprogram du vil, men et program som er lett å bruke er Windows Live Movie Maker. Nå skal du utforme filmen din på et storyboard. Br / Om du skal lage en hvordan lage luedusk biografi om en kjent person, finner du helt sikkert bilder av han eller hun på internett. Create a clipboard You just clipped your first slide! Her kan du legge til artistnavn osv, men det er ikke nødvendig. Lagre film br / Er du ferdig med filmen?

I denne videoen viser calvin vi deg hvordan du på en veldig enkel måte kan lage spiselig slim av gummibjørner og melis. Om du er over. Br Det første du må gjøre er å legge til bilder. Kan du legge den ut på YouTube om dine foreldreforesatte tillater det. Eller vil du heller velge moneygram en person du liker eller syns er interessant.

La det koke i 1015 minutter. Dette er noe alle kan gjøre hjemme. Br fordelaktig.no rabatt Finn de bildene du trenger. Loading, og trykk på opptaksknappen, bildetekst og rulletekst, og legg dem i en mappe som er lett tilgjengelig for deg.