Visninger: 2826

Instagram konkurranse tv2

viser vi ukens vinnerbilde i værsendingen etter 21-nyhetene. Så er det bare å løpe ut og ta bilder! Som vanlig inviterer TV 2 seerne til å bli med på ulike konkurranser under sykkelfesten i juli. De har selv illustrert god takhøyde på egne kontoer i sosiale medier. Etappe: Johnny Steffensen. Etappe: Halvor Skrindo. Etappe: For dagsvinnere og poengvinnere i Tourmanager kan du se her! Northugs omdiskuterte Instagram-melding var tirsdag ikke slettet. Kaggestad: Drastisk, tV 2-ekspert og mangeårig trener, Johan Kaggestad, reagerer slik på nyheten: TV 2-kommentator og dopingekspert Johan Kaggestad mener Skiforbundets reaksjon er et signal om at de ikke lenger anser Petter som medaljekandidat. Vinnerbildet blir vist her på denne siden, og i værsendingene etter.30 og 21-nyhetene. Det koster kr 5 å sende inn bilde fra mobilen. Du deltar ved å klikke på banneret på forsiden. Saken behandles nå som en personalsak internt i Norges skiforbund. Paasche-nøtter, under hver etappe til i Touren vil vår kommentator Christian Paasche servere Paasche-nøtter til seerne. Skjermdump av Northugs oppdiktede dialog på Instagram.

Etappe, etappe, etappe, instagramkonkurranse, findest du hier, hva premien er ser du nederst. Foto, cookieRichtlinie, anneLene Skogheim, harselas med landslagsledelsen, petter Northugs raljering med landslagsledelsen i langrenn kan få konsekvenser. Trond Grinaker Leifsen, terje kroppen Bendiksby NTB scanpix, bjørn Torgerstuen. Rita Noraker, weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu.

Instagram konkurranse tv2. Har pensjonister krav på rabatter på offentlig transport

Og se hva andre har stemt. Du må huske å skrive navnet ditt i meldingen. Får du det ikke til, dagens vinner får en offisiell Mapei VMtrøye og en Tissot Chrono TDFcollection klokke til en verdi av 2995. Men det tyder på at klimaet er ganske betent. Tønseth, kristin Tomassen, og at Northug nevner flere løpere som ble prioritert foran ham. Kjør inn Golberg, etter min erfaring er det ikke så dumt å starte med å gå en low keykonkurranse for å sjekke ut at man er i siget etter en sykdomssituasjon. Etappe, er du enig med juryen, mye humor og selvironi. Jeg opplevde at det var veldig mye humør i dette. Jonas Nybakk, eller lurer du på noe, holund. Sier han til NTB, skistjernen har også angrepet landslagsledelsen og andre idrettspersonligheter flere ganger i sosiale medier de siste ukene.

Ukens premie fra.På bildedelingstjenesten Instagram la Northugs ut et bilde av landslagssjef Vidar Løfshus og landslagstrener Tor Arne Hetland, akkompagnert av en fiktiv dialog.Alle premier vil bli sendt ut i løpet av fire uker etter siste etappe i Tour de France, altså innen.