Starwood card promotion

Visninger: 2818

Lage animasjonsfilm med barn

nytt bilde, flytt en anelse til og knips igjen. Knappene på ledningen fungerer nemlig som utløserknapp når en foto-app er aktiv. Hvis dere er mange, kan deltakerne deles opp i grupper med ansvar for hver sin scene eller hver sin film. Dette er en spennende og kreativ måte å jobbe med bibelfortellinger. Hvilke rollefigurer trenger vi? Da kan du jobbe ganske raskt med bildeinnsamlingen, og du er garantert at kameraet, altså telefonen, står helt. Trykk så på Dele-symbolet og Save to Camera Roll. Små endringer i scenen fra bilde til bilde gir langsomme og myke bevegelser. Gitt at vi ønsker et resultat med 24 bilder i sekundet, har vi altså en tre sekunders sekvens etter å ha tatt 72 bilder. Da kan man også enkelt variere høyde og vinkel på bildene, simpelthen ved å legge til eller ta fra Lego-brikker fra «stativet». Det er en del tips å gå gjennom ved første oppstart, men så fort du ser et stort pluss-tegn trykker du der for å starte et nytt prosjekt. Dersom den automatiske hvitbalansen eller den automatiske eksponeringen gir forskjellig resultat fra bilde til bilde, vil videoen flimre. Om lysforholdene er veldig konstante, trenger du sjelden å skru av automatikken. Bygg et stativ, du trenger noe stødig å sette mobilen på slik at utsnittet blir det samme fra bilde til bilde det gir rolige bilder. Det er lurt å ha disse mulighetene i bakhodet dersom du opplever at automatikken i iPhone-kameraet tar overhånd. Prøv å variere kamerautsnittene much og kameravinklene. Du kan se en enkel introduksjon til hvordan du bruker den. Dere kan for eksempel lage en scene i innsiden av en eske, og klippe ut pappfigurer som dere flytter rundt inni der, lage plastelinafigurer, eller bare tegne strekfigurer på et enkelt hvitt ark, med små endringer fra bilde til bilde. Overstyr automatikken, du kan sette i gang med å ta bilder med en gang, men det kan være lurt å være klar over noen muligheter: Ved å trykke på menyknappen under utløserknappen på skjermen, får du opp muligheter til å skru av automatisk hvitbalanse, automatisk. Gjør du for store endringer, risikerer du at resultatet blir hakkete. Du kan for eksempel velge om du skal lagre det ferdige prosjektet i 720p, 1080p eller til og med 4K, dersom appen støtter det. Hva gjør de ulike personene? Det finnes en rekke apper og program til å lage animasjonsfilm. Dermed kan du sitte med knappen i ene hånden og bruke den andre hånden til å endre scenen mellom hvert bilde. Animasjonsverksted for barn er et nettsted for deg som arbeider med barn i alderen 4 -. Den viktigste innstillingen her er hvor mange bilder i sekundet den endelige videoen skal vise. Du kan også importere musikk og lydeffekter som du har lagret på telefonen.

Dette ordner vi enkelt ved å åpne videoen i grillspyd iMovie for redigering. Men husk at vi kan jukse litt med dette i etterbehandlingen i iMovie. Lag historie" animasjon joik med andre materialer, endrer scenen igjen og så videre.

Det er faktisk kjempe enkelt å lage sin egen animasjonsfilm. Last ned Stop Motionappen fra App Store og åpne den 3 70, med smartmobil er det enklere enn noen gang å lage din egen animasjonsfilm. Disse appene vil la deg ta alle bildene. Og syr deretter det samme til en ferdig videofilm med de innstillingene du vil. Eller et større prosjekt over et helt semester. Digitale byggeklosse" antall deltakere, kun med en mobil eller ipad. Og vi har lagt ut noen" Når du har tatt lotto alle bildene.