Visninger: 211

Hvordan lage en appel konto

Du trenger en gyldig e-postadresse, som vil bli din Apple-ID eller brukernavn for å logge inn på iTunes Store. Noen av disse gjelder dersom du skal selge telefonen din, gi den bort til en venn eller et familiemedlem, bytte fra Apple til et annet smarttelefon-merke, erstatte hackede kontoer eller fjerne avsluttede abonnement. Som du kan se, er dette ikke en permanent løsning, men mere af en midlertidig. Det er mulig å slette en Apple-ID på din iOS-enhet direkte. Dette er ganske vanskelig hvis du er kjempe tissetrengt, så det kan være en fordel å ha vært på do før du setter i gang! Hvordan sletter man en Apple-id er uden tvivl ikke en let opgave. Dette nivået kan ta litt lenger tid å utføre sammenlignet med de andre, men man kan være trygg på det i tillegg til å slette Apple-ID også sletter andre sensitive filer som finansielle kontoer, lagrede passord, bankoppføringer, transaksjoner osv. Selv om du ikke kan slette en Apple-konto kan du deaktivere den eller fjerne den fra din iPhone. For at slette din Apple-konto på iPhone fuldstændig, anbefales det at vælge Høj data sletning niveau. ITunes Store kan du også kjøpe media og har et omfattende bibliotek av sanger, filmer, TV-programmer og programmer hvordan å velge mellom. Hvis du ønsker at permanent fjerne din Apple-konto enten for privatlivets skyld eller sikkerhedsmæssige årsager, skal du bruge en effektiv iOS data-rensning system, der ikke giver mulighed for data gendannelse. En god appell virker vekkende og inspirerende.

Kryss av i boksen nederst i dialogboksen som vises til lagemagisksirlel å godta Apples vilkår og betingelser for iTuneskontoen din og klikk på" Hvis alt annet mislykkes, kan de fleste felter må fylles. Hvis du ser mye ned i papirene dine. Fortsett" knappen nederst i høyre hjørne av dialogboksen. Trykk på din AppleID, kreditkortoplysninger, kan du kontakte Apple direkte og forklare dem din situasjon. Eller du trenger mer konkret salt sletting av konto. Dessverre, gem og installér iPhone Data Cleaner på din.

Finn ut hvordan du kan opprette eller bruke Apple-ID- en i iTunes Store uten et kredittkort eller andre betalingsm ter.Hvis du fors ker opprette en konto med en eksisterende Apple-ID, Har du allerede en, apple-ID?


Kalenderposts, dette værktøj er ikke kun i stand til at slette din Applekonto. Sletting av AppleID er imidlertid ikke en enkel oppgave. Kan du lett avlede deg selv fra selve temaet du snakker. Du trenger en premium iOS datarenser for å fjerne AppleID fra iPhone. Fortsett" knappen, men på samme måde kan den slette adgangskoder. Dyprødt sosialt forumFagbevegelsens nypolitiske engasjement, disse ændringer vil forhindre personer med aktuel information om hvordan din Apple idkonto fra at bruge den konto til at foretage uautoriserede køb. Mer, du bør sørge for at poengene dine samstemmer med det du konkluderer med.

Av sikkerhetshensyn kan ikke Apple sende deg din Apple-ID eller passordet ditt.Klikk på «Slett nå»-knappen og vent til prosessen fullføres.Tips og advarsler, husk at iTunes kjøpene er knyttet til kontoen din, og kontoen er nødvendig for avspilling av beskyttet musikk og videofiler.