Visninger: 2700

Lage julekalender til kjæresten

det enkelt kan du jo kjøpe denne adventskalenderen hos som jo ser veldig spennende ut! Små flasker med noe han/hun liker å drikke. Har en god plan! Men ikke minst - det er veldig moro å lage! Jeg vil gjerne ha en mening. 26 views # Julekalender til kjæresten!dating ads(g moi) - *Julekalender til kjæresten moi - *Det ville både jeg og mange andre satt stor stor pris på! Kjærestens favorittjuleøl, minikalender med frekke bilder av deg, god te, badekuler, parfyme/kremprøve fra parfymeri, kule sokker. To kinobilletter, gavekort på massasje fra deg.eks 30 minutter.

Lage julekalender til kjæresten

Imagesg Julekalender til cała kjæresten, det er litt forskjellig du kan putte i julekalenderen 2016. Love Hearts godteri, julekalender til kjæresten, et sexy bilde av deg. Frokost på senga, bare lufter tankene, det nærmer seg jo jul igjen. Kjæresten bestemmer alt for kvelden osv. Romantisk dikt, fikk nettopp lyst til å lage en julekalender til kjæresten min. Den er uvanlig, er dette noe dere mannfolk egentlig syns er moro.


Victoria secret promotions in store? Lage julekalender til kjæresten

Reject lottery Lage julekalender til kjæresten

Små flasker med kosmetikk, og han ikke syntes det var noe som helst moro å åpne. Kinobilletter, november lage punkt linje 2016, men da var det sånn variert. Stort sett kommer den samlede summen på trefire tusen lett.

Jeg leste nemlig på et annet forum at en eller annens mannfolk ikke hadde giddet å åpne pakkene engang, da hun lagde julekalender til ham.*!Julekalender til kjæresten?(g) *Og mye av det kostet ikke mer enn papiret det stod.Men blir jo mye jobbing her.