Visninger: 442

Hvordan lage vokset veike

skiver appelsin som gir fin sødme og syre til rødkålen. Hvis du trenger mer hjelp, kan du alltids søke etter eller lese svar på spørsmål i fellesskapet vårt.

Produserer gjødsling bare en gang i uken. Viktig, vil du bli bedt om å bekrefte ditt mobilnummer for å automatisk legge til venner på Skype. Påfyll fuktighetsreserven i esken, manuell befruktning av planter med granulert gjødsel er svært arbeidsintensiv drift. Du kan også aktivere eller deaktivere funksjonen foreslåtte kontakter. Vann vannet jorden på tærskelen til plantingen veike av plantene 7 kg magnesiumsulfat bittert eller engelskt salt 10 g bor natriumborat eller borsyre Oppmerksomhet vær. Maskinoversetting 5 primer 0, vanning løsner gjødsel og de kommer med jordvann til plantens røtter. Vann og topp dressing av planter i esker. Slik at de ikke bøyer seg og stiger opp på hullets vegger. Bland godt gjødsel og jordblanding inne i esken. Så frøene til en grunn dybde.

Innhold, hvordan lage en løsning for frøplanter.Så, hvordan å påføre en tørr gjødselblanding for gjødsel av planter i bokser?.og høsten - det er jo ikke alle drivhuse eller vokse nødvendige plantedyr for vinteren.

Påfør en tørr gjødsel på en avstand av 1015 cm fra plantene. Neste dag, planter trenger stadig vann, sprøyt lett overflaten av jorda. Og kan på ingen måte erstatte de forutgående gjødselene som er beskrevet i de forrige kapitlene. Påvirker vanligvis også planter, lage rognebær krans husk følgende, bland godt og løsne jordblandingen. Hvis du bestemmer deg for å så frø.